Elektrimüüja Energia 220 avalikustas kolmapäeval oma hinnapaketid

BNS
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elektrimüüja Energia 220 avalikustas kolmapäeval tuleval aastal müügile tulevate elektripakettide sisu, pakettide «220 Garanteeritud» ja «220 Börsihinnaga» hinnad on ettevõtte teatel madalamad kui teisipäeval avalikustatud Eesti Energia pakettidel.

Ettevõtte müügijuht Vahur Kukk ütles BNSile, et garanteeritud paketis pakub ettevõte üheaastase ettemaksuga paketi puhul kõikidele eratarbijatele hinda 5,86 senti kilovatt-tunnist ja tavalise järelmaksuga tasumise puhul 0,05 senti kõrgemat hinda.

«Ettemaks tuleb teha üks kuu ette ja see annab meile elektri ostmise puhul kindluse, mistõttu saame pakkuda parimat hinda,» selgitas ta.

Kukk lisas, et sõltuvalt konkurentide pakkumistest võib ka nende pakkumiste sisu veel muutuda.

Energia 220 juhatuse liige Marko Allikson märkis ettevõtte pressiteates, et Eesti Energia hinnad kajastavad elektrituru taset, ent Energia 220 saab tema sõnul pakkuda soodsamaid hindu, kasutades vähem kulukaid müügiviise ja hoides oma tegevuskulud minimaalsena.

Ettevõte märkis, et 220 Energia eesmärk on võimalusel hinnastada oma elektripakette odavamalt kui konkurentidel, et tegevuse efektiivsusest saadavat kasu jagada oma klientidega ning ettevõtte hinnad jäävad pidevalt muutuma vastavalt turuolukorrale.

Vahur Kukk ütles pressiteates, et elektrimüüja saab alandada hindu eelkõige e-arvelduse ja ettemaksude kaudu ning seetõttu on ettevõtte klientidel olemas ka vastavad valikuvõimalused.  Kukk lisas, et inimestel on võimalus valida ka erinevaid taastuvenergia liike ning tasuda nii elektrienergia kui võrguteenuse eest ühel arvel.

Paralleelselt müüki alustanud 220 Energia Soome sõsarettevõte on esimeste nädalate jooksul saanud juba ligi 1500 uut klienti.

220 Energia OÜ on põhiosas Eesti ja vähemusosas Soome erakapitalil põhinev elektrimüügi ettevõte.

Teisipäeva seisuga pakkus Eesti Energia tulevaks aastaks fikseeritud hinnaga ja aastase perioodiga elektripaketi lepingut keskmise hinnaga 5,95 eurosenti kilovatt-tunnist, sõltuvalt kliendi tarbimisprofiilist on fikseeritud tarbijahind 5,7–6,7 senti kilovatt-tunni kohta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles