E-kaupmehed ühinevad oma huvide kaitseks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Eestis alustas tegevust e-kaubanduse liit, mille missiooniks on teadlikkuse ja usalduse kasvatamine internetikaubanduse suhtes.


Eesti e-kaubandus on arenenud piisavalt oluliseks majandussektoriks, kus tegutsevad ettevõtted vajavad koordineeritud ühistegevust, teatas Eesti E-kaubanduse Liit.



Loodud liidu peamiseks eesmärgiks on liikmete ühiste huvide kaitsmine ja tihe koostöö erinevate riiklike struktuuride ja organisatsioonidega ning samuti usalduse suurendamine e-kaubanduse vastu.



Selle tarbeks hakkab liit välja andma e-kaubanduse kvaliteedimärki, mis võimaldab tarbijatel eristada usaldusväärseid e-kaubanduse ettevõtteid, mis vastavad liidu välja töötatud e-kaubanduse kvaliteedinormidele.



Kõik ettevõtted, mis tegutsevad e-kaubanduse valdkonnas ja soovivad anda oma panuse Eesti e-kaubanduse arengusse, on oodatud liituma Eesti E-kaubanduse Liiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles