Riigi Kinnisvara AS sõlmis lepingud riigiasutustele elektri ostmiseks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elekter
Elekter Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) sõlmis raamlepingud ettevõttele kuuluvatele või esindatavatele asutustele aastas kokku ligi 160 GWh elektrienergia ostmiseks.

Rahvusvahelise riigihanke tulemusena valiti välja neli elektrienergia müüjat: Eesti Energia AS, Nordic Power Management OÜ, Baltic Energy Partners OÜ/Baltic Energy Services OÜ ja Elektrum Eesti OÜ, kellega sõlmiti raamlepingud 48 kuuks.

Kokku ostetakse raamlepinguga elektrienergiat ligikaudu 160 GWh aastas.

Ühtsetel alustel hangivad edaspidi oma elektrienergia ka haridusministeerium, kultuuriministeerium, keskkonnaministeerium, majandusministeerium, põllumajandusministeerium, siseministeerium, sotsiaalministeerium, välisministeerium, AS Hoolekandeteenused, riigikogu kantselei, presidendi kantselei, rahvusraamatukogu ja rahvusringhääling.

RKAS-il jättis endale õiguse tagasi kõik hankelepingu hinnapäringu käigus esitatud pakkumused, kui nende maksumused ületavad ostja eelarves ettenähtud võimalusi või kui pakkumus on keskmise turuhinna hinnatasemega võrreldes ebamõistlikult kõrge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles