Salva hüvitas augustis klientidele 0,9 miljonit eurot

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hüppeliselt kasvasid augustikuus põllutehnikaga seotud kahjud.
Hüppeliselt kasvasid augustikuus põllutehnikaga seotud kahjud. Foto: Laura Oks

Salva Kindlustus maksis augustis ligi 924 000 eurot kahjuhüvitisi, mida on võrreldes eelmise kuuga kolmandiku võrra enam. Hüppeliselt kasvasid augustikuus põllutehnikaga seotud kahjud.

Augustikuus Salva Kindlustuse poolt välja makstud kahjudest moodustasid suurima osakaalu varakindlustuse kahjud, mis kasvasid võrreldes möödunud aasta sama ajaga ligi kaks korda ehk 315 300 euroni. Salva Kindlustuse AS juhatuse liikme Algor Orava sõnul on varakindlustuse rekordiline väljamaksete tase seotud põllumajandustehnika kahjujuhtumitega.

Võrreldes möödunud kuuga on augustis kasvanud taaskord ka liikluskindluste kahjud ulatudes ligi 294 000 euroni. Orav kommenteeris, et suurenenud ei ole niivõrd kahjujuhtumite koguarv, vaid raskete isikukahjude arv, kus hüvitise summad on suured.

Salva Kindlustus kogus augustis 1,2 miljonit eurot kindlustusmakseid, mis on kõikides kindlustusliikides jäänud eelmise aastaga samale tasemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles