Olympic: kasiinokülastajate registreerimine kliente ei peleta

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenenud Olympicu Mustakivi kasiino.
Uuenenud Olympicu Mustakivi kasiino. Foto: OEG

Olympic Casino juhatuse liikme Tarmo Kase sõnul ei tohiks selle aasta algusest kehtima hakanud nõue külastajaid sisenemisel registreerida ausaid inimesi ukselt tagasi peletada.


«Tegemist ei ole ju mingi musta nimekirjaga. Kõigi registreerunute andmeid säilitatakse diskreetselt ega kasutata mingil sobimatul kujul,» selgitas ta.

Kase sõnul paneb asjad paika isiklik kogemus. «Kui inimene leiab meie lounge'i näol meeldiva koha, kus kohtuda sõprade või äripartneritega, soodsalt einestada, juua tassi head kohvi või klaasi kokteili, siis tuleb ta meie juurde ka uuesti,» oli ta optimistlik.

Siiski möönis Kase, et nagu teiste riikide praktika põhjal ette ennustada võis, tõi registreerimisnõue esimestel kuudel kaasa mõningase tagasilöögi, kuna kliendid ei olnud selleks valmis.

Samas kinnitab tema sõnul teiste riikide praktika, et kuue kuni üheksa kuu jooksul on kõik kliendid uue reegli omaks võtnud ning varasem külastajate arv taastub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles