Kütusemüüjad tõstsid mootoribensiini hinda 1,5 sendi võrra

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoil
Statoil Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Neste ei läinud Statoili algatatud hinnatõusuga lõpuni kaasa, kokkuvõttes kallines bensiin 1,5 senti, diislikütuse hind jäi samaks.

Kütusemüüja Statoil tõstis eile õhtul mootorikütuste hinda. Bensiinihind tõusis 3 sendi ja diisli hind 1,5 sendi võrra.

Kuna Neste tõstis täna hommikul kell 10 vaid bensiinihinda 1,5 sendi võrra, langetas ka Statoil varasemalt tõstetud bensiini ja diiselkütuse hinda 1,5 sendi võrra, ehk Nestega samale tasemele.

Seega tõusis Neste ja Statoili teenindusjaamades kokkuvõttes bensiinihind 1,5 eurosendi võrra, diiselkütuse hind jäi samaks.

Pärast hinnamuutust maksab liiter mootoribensiini 95 Neste ja Statoili tanklates 1,429 eurot ja 98 liiter 1,469 eurot. Diislikütus maksab endiselt 1,399 eurot liiter.

Nii Statoil Eesti kommunikatsioonijuhi Jaanus Pautsi, kui Neste kliendisuhete juhi Kristi Pari sõnul põhjustas hinnatõusu bensiini sisseostuhindade tõus.

Rekordilisel tasemel oli bensiini hind tänavu aprillis, kui 4. aprillil tõstsid jaemüüjad mootoribensiini 95 liitri hind automaatanklates 1,449 euroni ehk vanas rahas 22,67 kroonini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles