Go Raili juht: Tallinna-Peterburi rongiliin on käivitunud edukalt

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Goraili rong
Goraili rong Foto: Toomas Huik

Go Raili tegevjuhi Alar Pinseli sõnul on firma 2007.–2008. aastal töötanud ja tänavu mai lõpus taasavatud Tallinna-Peterburi rongiliin edukalt käivitunud.

«Esimesed sõidukuud on näidanud, et reisihuvi on võrdselt suur nii Eesti kui Venemaa poolelt. Prognoosisime käesoleval aastal rongi täitumuseks 50 protsenti, kuid tegelikkuses on sõitjate arv ootusi ületanud ning pole harvad reisid, mil rongi täitumus on 100 protsenti,» rääkis Pinsel BNSile.

Tema sõnul on nõudlus kõige suurem esimese klassi luksusvaguni järele, kus on internetiühendus, laiad istmevahed, lauad, baarinurk ja muud lisahüved.

Pinsel märkis, et Go Raili Venemaa rongiliinidest konkureerib Mootor Gruppi kuuluva Lux Express Grupi bussidega pigem Tallinna-Peterburi rongiliin.

«Alates 28. oktoobrist väheneb seoses uue liiklusgraafikuga sõiduaeg Tallinna-Peterburi suunal 43 minutit, mis annab võrreldes bussiühendusega ka ajalise eelise. Reisijatele annaks omakorda täiendava ajavõidu piirikontrolli sooritamine sõidu ajal. Töö selle nimel käib,» rääkis ta.

Pinsel ütles, et Go Raili Tallinna-Moskva liin on ennast aastatega hästi sisse töötanud ning sujub plaanipäraselt.

Go Rail kuulub Go Groupi kontserni, mille enamusomanik on First Telecom Trading OÜ kaudu Marcel Vichmann.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles