Edelaraudteel on uus juht

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Pinsel
Alar Pinsel Foto: Erakogu

Edelaraudteed juhib tänasest Alar Pinsel, raudteefirma senine juht Kalvi Pukka jätkab tegevust Edelaraudtee nõukogus.

Edelaraudtee nõukogu liikme Marcel Vichmanni sõnul on ettevõtte areng olnud viimastel aastatel kiire ning pakutav teenus muutunud väga konkurentsivõimeliseks. «Kogu Edelaraudtee kontsern on Kalvi Pukka juhtimisel hästi edenenud,» ütles Marcel Vichmann. «Usun, et Kalvi annab oma teadmiste ja kogemustega olulist lisandväärtust raudteevaldkonna edasises arengus.»

Kalvi Pukka siirdumisel nõukogusse asub Edelaraudtee juhi kohale Alar Pinsel, kelle esmaseks ülesandeks on Edelaraudtee ja Go Raili vahelise koostöö loomine. «Otsime võimalusi kahe rongioperaatori kompetentside ühendamiseks. Ennekõike kaalume võimalusi tugiteenuste ühiseks osutamiseks - piletimüük, turvalisuse tagamine ja infoteenused,» rääkis Pinsel. Alar Pinsel on raudtee-valdkonnaga seotud aastast 1998, mil ta asus analüütikuna tööle Eesti Raudtee rahvusvahelisse reisijateveo osakonda. Alates 2006. aastast on Alar Pinsel rahvusvahelist rongiliiklust korraldava AS Go Raili tegevjuht.

Kalvi Pukka on Edelaraudtee ASis töötanud selle asutamisest alates ja juhina 2005ndast aastast. Pukka ütles, et need 16 aastat olnud väga huvitav aeg. «Olen saanud suurettevõtte juhtimisest hindamatu kogemuse - alates ettevõtte erastamisaegadest, restruktureerimisest ning Edelaraudtee muutmisest kaasaegseks teenindusettevõtteks. Olen rahul, et oleme saanud Eesti raudtee-ajaloos pakkuda klientidele uudseid ning innovatiivseid lahendusi, mis näitavad suunda ka teistele transpordiettevõtetele. Näiteks on Edelaraudteel Eestis ainulaadne infojuhtimissüsteem ning ID-kaardil baseeruv piletite eest järelmaksmise võimalus. Palju häid asju sai korda saadetud, mille eest olen tänulik oma meeskonnale,» sõnas Pukka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles