Ryanair: loodetavasti avame liinid taas kevadel

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanair
Ryanair Foto: Mihkel Maripuu

Ryanairi Põhjamaade ja Baltikumi turundus- ja müügijuht Elina Hakkarainen kinnitas, et firma sulgeb tõepoolest seitse liini kümnest, ent loodab osa tuleva aasta kevadel taasavada.

«Kinnitan, et Ryanairil on praegu sellel talveperioodil müügis kolm sihtkohta, mida on viie võrra vähem kui mullu samal ajal,» ütles Hakkarainen E24-le.

Möödunud talvel lendas firma ka Düsseldorfi, Stockholmi, Dublinisse, Bremenisse ja Barcelonasse.

«Meil pole võimalik neil liinidel praeguse kõrge kütuse hinna tõttu piisavalt odavalt lennata,» põhjendas ta.

Talvel jääb Ryanair Tallinnast lendama üksnes Londonisse, Oslosse ja Milanosse. Stockholmi ja Barcelonasse läheb viimane lend 26. oktoobril, Frankfurti 27. oktoobril, Manchesteri ja Düsseldorfi 5. novembril ning Dublinisse ja Bremenisse 6. novembril.

Riiast lõpetab Ryanair 5. novembrist Düsseldorfi ja Liverpooli ning 6. novembrist Karlsruhe lennud. Samas avatakse 7. novembril Manchesteri ja 8. novembril Bremeni liin. Alles jäävad ka senised Brüsseli, Dublini, East Midlandsi, Frankfurdi, Glasgow', Leeds Bradfordi, Londoni, Milano, Oslo ja Stockholmi lennud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles