Häid töökäsi napib

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus.
Maxima kauplus. Foto: Mihkel Maripuu

Kriisiaastatel enim töökohti loonud ettevõtted seisavad sõltumata sektorist silmitsi heade töötajate nappusega, kirjutab Äripäev.

Eestis viimase viie aasta jooksul kõige rohkem uusi töökohti loonud jaekaupluste kett Maxima Eesti OÜ lõi uusi töökohti agressiivse laienemise ja uute kaupluste avamisega.

Kuna lisaks Maximale laienevad ka kõik teised suuremad jaeketid, on töötajate leidmine Maxima Eesti personali arendamis- ja värbamisüksuse juhataja Kristina Jürgensoni sõnul keeruline.

Heade spetsialistide ja erioskustega inimeste leidmine ei ole ka Eestis Põhjamaade suurima personaliteenuseid pakkuva ettevõtte Eesti esinduse Manpower OÜ tegevdirektori Heigo Kaldra sõnul lihtne.

Tema hinnangul – kui rendiettevõte on usaldusväärne ja maksujõuline – võib see olla turvalisem töösuhe, kui mõnda väiksemasse ettevõttesse mõne projekti peale minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles