Valgustifirma võttis lahti lastud inimesed taas tööle

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõte paneb kokku valgusteid.
Ettevõte paneb kokku valgusteid. Foto: Corbis / Scanpix

Hiiumaal valgustite valmistamise ja komplekteerimisega tegeleva ettevõtte olukord on paranenud ning ettevõte võttis taas tööle inimesed, kes vahepeal tuli koju saata.


«Me ei tea küll, kui kaua see hea aeg meil kestab, aga arvestades praegust riigi majanduslikku olukorda läheb meil päris hästi,» ütles Liisbet Tukati üks omanikest Olev Tukk Hiiu Lehele.

Tuka sõnul on nad tööle tagasi võtnud ka neli-viis firma endist töötajat. «Võtsime mõned endised töötajad tagasi, keda me teadsime ja kelle töökusega rahul olime,» selgitas ta.

Kuna ettevõtte olukord on pisut paranenud, siis hakati tootma ka uusi lambimudeleid.
See aasta on paljudele Hiiumaa ettevõtjatele kehvasti alanud, sest tellimused on vähenenud ning seetõttu on tulnud töötajaid koondada või rakendada osalist tööaega.

Tööinspektsiooni andmeil on tänavu nõusoleku töötajate osalisele tööajale või osaliselt tasustatavale puhkusele viimiseks saanud OÜ Kaliman, OÜ Plastiktoos, AS B-Plast, AS Dale LD, OÜ Faasion ja AS Rammar.

2008. aasta viimastel kuudel said samaks nõusoleku OÜ Liisbet Tukat, OÜ Hiiu Link, OÜ Hotell Sõnajala, OÜ MaineGrupp ning AS M ja P Nurst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles