Ergo juhatus saab täiendust

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrida Kirse
Ingrida Kirse Foto: Erakogu



Uueks Ergo Balti riikide kindlustusseltside juhatuse liikmeks saab septembrist alates Ingrida Kirse, kes on üle 10 aasta töötanud Ergos erinevatel võtmekohtadel.


Tema vastutusvaldkonnaks on elukindlustus, ravikindlustus ja pension. Kirse hakkab juhtima ka ERGO Life Insurance SE filiaali Lätis.
 

«Me oleme väga õnnelikud, et Ingrida Kirse oli valmis juhatusega taas liituma ning võtma Ergos,  kus ta on varasemalt edukalt arendanud elu-ja tervisekindlustuse äri, vastu uue väljakutse ja vastutuse. Ühtlasi täname Deniss Sazonovsit, Ergo kindlustusseltside juhatuse liiget ja finantsjuhti Balti riikides, kes ajutiselt lisaks oma vastutusvaldkonnale ka elu-, ravi- ning pensioniteemadega tegeles,» ütles Dr Kestutis Bagdonavičius, juhatuse esimees.

Kirse on töötanud Ergos alates 2001. aastast. Ta alustas oma karjääri Ergo Läti harus juristi ja personalijuhina. Ta oli juhatuse  liige 2007-2010, pärast seda jäi rasedus-ja sünnituspuhkusele. Kirse on töötanud elu- ja tervisekindlustuse arendusjuhina Baltimaades. Ta on juhtinud ka  Ergo Life Insurance SE filiaali Lätis.

Ergo juhatus on alates 1. septembrist Balti riikides 5-liikmeline: Dr Kestutis Bagdonavičius, kes on tegevjuht,  Saulius Jokubaitis - juhatuse liige, kes vastutab kahjukindlustuse äri eest, Ingrida Kirse, kes vastutab elu-,  ravikindlustuse ja pensionide äri eest, Maarika Liivamägi, kes vastutab müügi ja turunduse eest ning Deniss Sazonovs, kes on finantsdirektor.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles