Islandi ekspeaminister räägib Pärnu juhtimiskonverentsil ebaõnnestumisest

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Islandi peaminister Geir Haarde 2006. aastal Eestis visiidil.
Islandi peaminister Geir Haarde 2006. aastal Eestis visiidil. Foto: Toomas Huik / Postimees

Islandi kriisiaegne peaminister Geir Haarde räägib Pärnu juhtimiskonverentsil ebaõnnestumistest  Islandi finantskriisi näitel.


  
Juhtimiskonverentsi programmijuhi Toomas Tamsari sõnul on Islandi finantskriis kõnekas näide ebaõnnestumise õppetundidest. «See, et Islandi kriisist tuleb rääkima toonane peaminister Geir Haarde, on suur asi. Loodame väga, et Haarde ja teiste esinejate mõtted pehmendavad pisutki meie ühiskonnas valitsevat negatiivset suhtumist ebaõnnestumisesse ning näitavad, et sel teemal tuleb rohkem kõnelda ja kogemusi vahetada. Ei tohi unustada, et ebaõnnestumine on juhtimises ja ettevõtluses arengu loomulik osa, millest õppides saab tulevikus tegutseda targemini,» märkis Tamsar. 
 
Endine Islandi peaminister (2006-2009) Geir H. Haarde räägib oma ettekandes 2008. aasta finantskriisi osapooltest, õppetundidest ning sellega kaasnenud muutustest usalduses, poliitilises kultuuris, väärtustes ja institutsioonides.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles