Wired valis nädala iduettevõtteks Eesti päritolu Transferwise'i

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuku raadio saate «Restart» perspektiivikaima startup-firma tiitliga pärjati valuutavahetusettevõte Transferwise.
Kuku raadio saate «Restart» perspektiivikaima startup-firma tiitliga pärjati valuutavahetusettevõte Transferwise. Foto: eu-startups.com

Mainekas USA tehnoloogiaajakiri valis nädala ettevõtteks Eesti päritolu rahaülekande- ja valuutavahetusteenuseid pakkuva Transferwise'i.

TransferWise asutati eestlaste Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni poolt Londonis eelmisel aastal. Hinrikus tegi varasemalt karjääri Skype'is, Käärmann aga muuhulgas töötanud PriceWaterHouseCoopersi ja Deloitte audiitorettevõtetes.

Wiredile antud intervjuus peavad ettevõtjad oma suurimateks konkurentideks suurpanku, samas näevad oma eelisena ülekandeteenuste odavust ning peidetud tasude puudumist.

TransferWise'il on 14 töötajat, ettevõtte käive kasvab iga kuuga väidetavalt 20 protsendi võrra ning sellele on oma õla alla pannud mitmed tuntud riskikapitalifondid nagu IA Ventures ning Index Ventures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles