Danpower avab harukontori Tallinnas

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa firma Danpower otsib võimalusi investeerimiseks Eesti energeetikasse.
Saksa firma Danpower otsib võimalusi investeerimiseks Eesti energeetikasse. Foto: Toomas Huik

Saksa energiafirma Danpower GmbH peakontoriga Potsdamis avab reedel Tallinnas oma esimese harukontori välismaal.

Danpower GmbH on Danpower ettevõttegrupi valdusettevõte. Soojatootmisettevõtte ning biomassienergia spetsialistina näeb Saksa energiaettevõtte nii Eestis kui ka Balti riikides häid investeerimisvõimalusi.

Danpower teatas, et ettevõttel on kavas laiendada senist kommunaalset ja tööstuslikku soojus- ning elektrienergia tootmise äritegevust keskkonnasäästliku tehnoloogia (näiteks koostootmisjaama) ning taastuvate energiaallikate kasutamisega. Sellest tulenevalt näeb Danpower pika rannajoonega ning tuulerikkas Eestis häid võimalusi tuuleprojektide arendamiseks.

Danpower’i uue kontori juhiks on eestlanna Kairi von Wolff, kes on hariduselt keskkonnatehnoloogia insener ning tehnilise ärijuhtimise magister. Kairi von Wolff elas palju aastaid Saksamaal ning töötas enne Eestisse naasmist ettevõttes Danpower Energie Service GmbH, mis on Danpower Grupi ettevõtte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles