If Kindlustus maksis juulis 2,4 miljoni euro eest hüvitisi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IF kindlustus
IF kindlustus Foto: Peeter Langovits

Juulis teatati If Kindlustusele 409-st varakahjust, möödunud aasta juulikuus oli see number 296. Kokku maksis If möödunud kuul oma klientidele 2004 kahjujuhtumi ees veidi üle 2,4 miljoni euro eest hüvitisi.

Suurimad juulikuu väljamaksed olid If kindlustuse andmetel kaskokahjudes ning varakahjudes, väljamakstud summad olid vastavalt 0,96 ning 0,78 miljonit eurot. Varakahjudest moodustasid kolmandiku veeavariid ning kümnendiku tormituultest põhjustatud kahjud.

Kahjude arv kasvas lõppenud kuul 17,5 protsenti võrreldes aastataguse ajaga. Kõikidest juulis registreeritud kahjudest moodustasid 67,3 protsenti sõidukikahjud ning nende koguarv tõusis aastaga 17,4 protsendi võrra.

Lisaks registreeriti juulis 190 õnnetusjuhtumikahju, 212 reisikahju ning teatati ka 52-st kassi ja koera kindlustusega seotud kahjust, enamjaolt oli tegemist ravikulude hüvitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles