Hoidisekeetjad kergitavad maitseainetootjate käivet

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moosi keetmine.
Moosi keetmine. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Vaatamata vilule ja vihmasele ilmale näitavad maitseainetootja Santa Maria marinaadisegude müügimahud hoidistamisperioodile kohaselt kasvu.

Ainuüksi  kurgimarinaadisegu on müüdud juulikuu jooksul sama palju, kui eelmisel aastal kogu  hoidistamise perioodil kokku.

Ettevõtte müügijuhi Urmas Soodla kinnitusel tõusis juba mullu seentele, kurgile ja kõrvitsale mõeldud marinaadisegude müük 22 protsenti. Tänavu prognoosib Soodla marinaadisegude kasvuks veel vähemalt viiendiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles