Saaremaa hotellis broneeritakse kohti kaks aastat ette

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Arensburg Kuressaares.
Hotell Arensburg Kuressaares. Foto: www.arensburg.ee

Kuressaares asuva Arensburg Boutique Hotel & Spa tegevjuht Terje Nepper ütles, et ooperipäevadeks on broneeringuid aasta ning isegi kaks aastat ette tehtud, kuna grupile on muidu raske linnas kohta leida.

Nepper ütles, et juulis oli nende hotelli täituvus 95 protsenti, millest rohkem ei saagi olla, sest alati tuleb ette äraütlemisi. Ta märkis ka, et tänavu suve kehvemad ilmad pole kuidagi mõjutanud külastajate hulka.

Klientidest on tegevjuhi sõnutsi esikohal eestlased ja soomlased enam-vähem võrdses ulatuses ning kolmandal kohal sakslased. «Eks sakslastele meeldib hotelli nimi,» märkis ta põhjusena.

Sügiseks prognoosis Nepper, et nädalavahetustel on maja ikka täis, sest Saaremaa on ka siis ihaldatud puhkekoht. «Siiski käivad sügisel ja talvel siin peamiselt eestlased,» märkis ta. Arensburg Boutique Hotel & Spa sai 2011. aastal auhinna «Saaremaa Parim Turismiettevõte».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles