EMT hetkel Põhjamaades ja Baltikumis rändlustasudest ei loobu

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT logo.
EMT logo. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Kuigi Soome telefonioperaator Sonera tuli turule paketiga, mille kasutajad Põhjamaade ja Baltikumi regioonis rändlustasusid maksma ei pea, ei ole samasse TeliaSonera gruppi kuuluv EMT sarnast võimalust Eesti tarbijatele loonud.

Eile kirjutati Soome uudisteportaalis Tekniikka & Talous telefonioperaatori Sonera uuest teenusest MinunSonera2, mille puhul hakkavad ettevõtte Soome kliendid maksma Põhjamaades ning Baltikumis andmesideteenuste tarbimise eest Soomes kehtivast hinnakirjast lähtuvalt.
See tähendab, et antud paketi puhul loobutakse kõnede ja andmeside puhul rändlustasudest.

Soneraga samasse gruppi kuuluva EMT erakliendi divisjoni direktor Riho Jürvetson ütles E24-le, et ettevõttel Eestis samasugust paketti hetkel ei ole ning tegu on ainult Soome operaatori Sonera poolt oma klientidele pakutava teenusega.

Seda, kas ja millal võiks rändlustasud eelpool nimetatud piirkondades EMT klientidele kaduda, ta täpsemalt ei kommenteerinud.

«Kindlasti on edasise tegevuse üheks prioriteediks TeliaSonera gruppi kuulumise eeliste kasutamine,» jäi Jürvetson napisõnaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles