HTC ennustab kolmandaks kvartaliks tugevat langust

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HTC nutitelefon.
HTC nutitelefon. Foto: SCANPIX

Taiwani nutitelefonide tootja prognoosib käesoleva kalendriaasta kolmandaks kvartaliks 23 protsendilist käibelangust ning näeb ainukese kasvupiirkonnana Hiina regiooni.

Maailma suuruselt viies nutitelefonidetootja ennustab käesoleva kvartali käibeks 2,3-2,7 miljardit dollarit, mis jääb kõvasti alla nii eelmise kvartali tulemusele, kui ka analüütikute vastavatele prognoosidele, kirjutab Reuters.

«Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika regiooni müügid kannatavad makromajanduse nõrkuse ja kasvava konkurentsi tõttu, samas Hiinas loodame näha jätkuvat kasvu,» ütles ettevõtte finantsjuht Chialin Chang.

HTC paari aasta tagune edulugu on sumbunud turuvalitsejate Samsungi ja Apple'i kasvu tõttu. Ka sel kevadel välja tulnud uus HTC One seeria ei ole endale pandud lootusi õigustanud, jäädes iPhone 4Si ja Galaxy III varju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles