Agu Uudelepp alustab tööd EBSis

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Uudelepp.
Agu Uudelepp. Foto: Mihkel Maripuu

Agu Uudelepp alustab 1. septembrist tööd EBSi käitumisteaduste õppetooli juhina ning hakkab lugema magistriõppe tudengitele kommunikatsiooni ja suhtekorralduse alaseid õppeaineid.

Uudelepa sõnul on EBS suurepärane näide sellest, kuidas väike särasilmne meeskond suudab saavutada sama palju, kui tasapisi töötav suur süsteem. «Selle meeskonna liikmeks saamine on põnev väljakutse, arvestades, et seni olen õpetanud peamiselt avalik-õiguslikes ülikoolides. Usun, et saan aidata tulevastel ärijuhtidel paremini mõista, kuidas tegutseda maailmas, kus tegelikkuse tajumise määrab suhtlemine ning edukas olemiseks tuleb suhestuda ka avaliku võimu ja üldsusega,» rääkis Uudelepp.

ERR-i nõukogu esimehe ametit pidav Uudelepp on ajakirjanikuna tegutsenud Eesti Televisioonis ja Eesti Raadios ning kommunikatsioonikonsultandina erinevates ettevõtetes. 1998-2012 töötas ta koosseisulise kommunikatsiooniõppejõuna Tallinna Tehnikaülikoolis. Agu Uudelepal on Tallinna Ülikooli filosoofiadoktori kraad riigi- ja poliitikateadustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles