Eesti start-up sai 700 000-dollarilise investeeringu

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipedrive'i logo.
Pipedrive'i logo. Foto: pipedrive.com

Müügijuhtimistarkvaraga tegelev Pipedrive teatas, et neli rahvusvahelist investorit paigutasid ettevõttesse kokku 700 000 dollarit.
 

Investoriteks olid Satori Capital, Londoni börsil noteeritud TMT Investments, Huddle'i tarkvarafirma kaasasutaja Andy McLoughlin ning Christopher Muenchhoff. Kaks viimatinimetatut olid Pipedrive'i investeerinud ka varem.

«Pipedrive jõudis mõned kuud tagasi esmakordselt positiivsete rahavoogudeni, ning kuigi flirtisime mõttega jätkata omaenda rahakoti peal, siis investorite abiga saame oma tootearenduse plaanid kiiremini teoks teha. Kaasatud kapitali kavatseme investeerida tootearendusse ning USAs, meie suurimal turul, tegevuse laiendamisse, » ütles ettevõtte tegevjuht Timo Rein.

Pipedrive teatas 1000 maksva kliendi piiri ületamisest aprillis ning omab hetkel kliente 72 riigist, Eestist muuhulgas näiteks Fortumo, Fits.me ja Nortal (endine Webmedia).

Pipedrive'i on asutanud Vain & Partnerite tasustaga Timo Rein ja Urmas Purde ning tarkvaraarendajad Ragnar Sass, Martin Tajur ja Martin Henk. Asutajainvestoriks on ka koolitusärimees Peep Vain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles