Audi R8 läbis uuenduskuuri

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi R8.
Audi R8. Foto: whatcar.ee

Audi avaldas fotod uuenduskuuri läbinud R8-st, mille esmaesitlus toimub septembris Pariisi autonäitusel, kirjutab Whatcar?.

Nii kupee kui ka lahtise katusega R8 on saanud minimaalselt kosmeetilisi värskendusi. Uuendatud on auto esipamperi, kasutusele on võetud uus radiaatorivõre ja LED esituled. Tagaosas leiab uue välimusega tagapamperi, LED tagatuled ja R8 logo. Salongis on tehtud pisikesi täiustusi viimistluses ja kasutusele võeti uued näidikud.

Suurimaks uuenduseks on 7-käiguline S tronic käigukast, mis vahetab välja 6-käigulise manuaalkasti ja aitab parandada auto dünaamikat. Heitgaaside kogus on vähenenud 22 grammi võrra kilomeetri kohta ja kiirendus 0-100 km/h on nüüd 0,3 sekundi võrra kiirem.

Lisaks 4,2-liitrisele baasmudelile (430 hobujõudu ja 430 Nm) ja 5,2-liitrisele V10-le (525 hobujõudu ning 530 Nm) pakutakse nüüd kergemat V10 Plus versiooni, mis arendab 550 hobujõudu ja 540 Nm.

Müügile jõuab uuendatud R8 aasta lõpus, hinnad algavad alates 124 800 eurost.

Rohkem pilte Audi R8-st näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles