Rüütel: Arco Vara säästukampaania taga on Tool

Enn Tosso
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Toomas Tooli kahtlustab finantsinspektsioon katses kinnisvarafirma Arco Vara aktsia hinda kukutada.
Ärimees Toomas Tooli kahtlustab finantsinspektsioon katses kinnisvarafirma Arco Vara aktsia hinda kukutada. Foto: Liis Treimann

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektor Tõnis Rüütel ütles Arco Vara säästukampaaniat kommenteerides, et tema arvates on sellega seotud Toomas Tooli saamine ettevõtte nõukogusse.

«Toomas Toolile on iseloomulik, et kõigepealt vaadata kulud üle,» sõnas Rüütel ning lisas, et säästmine on alati õigustatud.

Rüütel märkis ka, et kuna Eesti kinnisvaraturg on ikka veel parajalt hapu, on mõistlik käituda säästlikult ning ka uute arenduste suhtes olla ettevaatlik ning ainult vaikselt otsast alates arendada. Ta rõhutas, et 2005-2007 aastate buumi enam ei tule. «Võiksime oma vigadest õppida, kuigi pahatihti on nii, et õpime ainult seda, et me midagi ei õpi,» sõnas ta.

Ta hoiatas, et ehkki hetkel on euribor rekordiliselt madal, peab sellesse suhtuma kui anomaaliasse ning laenu võtmisel euribori tõusuga arvestama.

Tänane Äripäev kirjutas, et eelmisel aastal 3,4 miljonit eurot kahju saanud Arco Vara on alustanud säästukampaaniat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles