Võru kandist pärit start-up võib jõuda lepinguni Bugattiga

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Interaktiivne lett.
Interaktiivne lett. Foto: Erakogu

Võrumaal garaažis tegevust alustanud start-up Surface Labs International on tänaseks sõlminud kasuliku investorlepingu ning kompab pinda oma toote müügi osas Bugatti ja Ferrari juures.

Tehnopoli Startup Inkubaatori ettevõte Surface Labs International alustas oma tegevusega Võrumaa Meegomäe küla garaažis, arendades puutetundliku tehnoloogia ehk multi-touch-põhiseid tooteid. Täna pakub ettevõte interaktiivseid lahendusi messidele ja on välja töötanud interaktiivse baarileti.

Hiljuti allkirjastas ettevõte investorlepingu Wiser Financial Advisors OÜga. «Investorlepingu allkirjastamine Wiser Financial Advisors OÜ-ga on meie ettevõtte jaoks ajalooline ning oluline hetk, mis võimaldab kiiresti edasi areneda. WFA puhul on tegemist investoritega, kes keskenduvad äristrateegiale ning nende kompetents on meile äärmiselt vajalik,» ütles ettevõtte tegevjuht ja kaasasutaja Raul Sõmer. Ta ei nõustunud ütlema, kui suure rahasüsti tema firma sai, kuid sõnas, et rahast olulisem on asjaolu, et investor panustab Surface Lab`i arengusse ka oma aega ja teadmisi.

Investorlepingu sõlmimine tõi ettevõttesse struktuurilised muudatused ning nüüdsest keskendutakse rahvusvahelise meeskonna komplekteerimisele. Praegu töötab ettevõttes 5 inimest, kuid juba peatselt kavatsetakse avada esindus Saksamaal. «Paralleelselt käib töö klientide leidmiseks, oleme rääkinud Bugattiga ja suhtleme Ferrariga», rääkis Sõmer. Eestis saab Surface pakutavaid lahendusi aga seni näha veel ainult ettevõtte kontoris, sest ettevõtte pakutav reklaamimisviis on siinmail väga uudne ja firmad suhtuvad sellesse veel ettevaatlikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles