Eesti Energia Jordaania projektijuhi konkursile tuli 49 avaldust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive õlitehase nurgakivi panekul.
Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive õlitehase nurgakivi panekul. Foto: Peeter Langovits

Riigile kuuluva energiakontserni Eesti Energia korraldatud konkursile Jordaania vedelkütuste tootmise projektijuhi leidmiseks laekus tähtajaks 49 avaldust kokku 11 riigist.

Oluline osa avalduste esitanud inimestest olid Eestist, ütles BNS-ile Eesti Energia pressiesindaja Eliis Vennik. Ülejäänud avaldused tulid Saksamaalt, Hollandist, Soomest, Hispaaniast, Prantsusmaalt, Brasiiliast, Egiptusest, Aserbaidžaanist, Kasashtanist, Jordaaniast ja Venemaalt.

Ettevõte loodab Venniku sõnul projektijuhi välja valida augusti alguseks, tööle peaks projektijuht asuma hiljemalt septembrist.

Projektijuhi põhiline ülesanne on saavutada Jordaania õliprojekti kommertsialiseerimine. Muu hulgas vastutaks projektijuht Jordaania kontsessioonilepingust tulenevate kohustuste täitmise eest, samuti eelarvestamise ja projekti teostamise eest ning aktsionäride, Jordaania võimude ja teiste puudutatud isikutega suhtlemise eest.

Samuti otsib Eesti Energia elektriinseneri, soojusenergeetikut, hankespetsialisti ja lepinguhaldurit, kes osaleksid Jordaania esimese põlekivielektrijaama ehituses.

Venniku sõnul konkursid teiste Jordaania projekti ametikohtade täitmiseks jätkuvad, ettevõte ootab avaldusi augusti keskpaigani. Ka teiste töökohtade vastu on üles näidatud elavat huvi ja eri riikidest on avaldusi laekunud paarkümmend, ütles Vennik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles