G4S võib Tallinna Sadama turvahanke tulemused vaidlustada

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Tallinna Sadama turvahanke kaotanud G4S võib hanke vaidlustada, kui peaks selguma, et võitja pakkumine ei ole parim ning võitjaks kuulutatu ei suuda täita kõiki hankes esitatud nõudeid.

«Kui peaks selguma, et võitja pakkumine on tõepoolest parim ning võitjaks kuulutatu suudab täita kõiki hankes esitatud nõudeid, ei ole ka põhjust vaielda,» sõnas firma pressiesindaja Julia Garanža.

Enne vaidlustamist tutvub ettevõte hanketulemustega.

«Oleme Tallinna Sadama turvapartner olnud alates 1999. aastat ning tunneme valdkonda läbi ja lõhki. Sadama objektide turvalisust tagab valdkonnapõhise koolituse läbinud meeskond ning oma pakkumist tehes arvestasime, et strateegilise tähtsusega objekti saab valvata vaid tugev ja hästi motiveeritud töötajaskond.»

Eile kuulutas Tallinna Sadama hankekomisjon võitjaks Urmas Sõõrumaa turvafirma USS Security.

Hanketulemuste vaidlustamine on turvafirmade seas väga populaarne käik. Hiljuti vaidlustas näiteks USS Security Eesti Raudtee hanke, mille G4S endale sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles