Kaardimaksed ei töötanud terve pühapäeva õhtu

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaardimaksetega esines ulatuslikke probleeme ka eelmise nädala neljapäeval.
Kaardimaksetega esines ulatuslikke probleeme ka eelmise nädala neljapäeval. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eile õhtul ligikaudu kella viiest alates ei töötanud terve õhtu vältel Eestis kaardimaksed. Tõrke täpne ulatus, põhjused ja kestus on selgitamisel, kuid esialgsetel andmetel oli viga Swedbanki makseterminalides.

Swedbanki pressiesindaja Liidia Kaljundi sõnul oli tegemist tehnilise probleemiga, rivist väljas olid Swedbanki makseterminalid.

«Eile õhtul kahe tunni vältel (kella 17-st) esines kaardimakse tõrkeid üle Eesti - kaardimaksed toimisid osaliselt. Swedbank vaatab oma süsteemid üle, et vältida taoliste probleemide kordumist tulevikus.»

«Kaardiga ei saanud maksta kohtades, kus kasutatakse Swedbanki makseterminale. Teised makseterminalid töötasid ja nendes toimisid ka Swedbanki kaardid tõrgeteta,» teatas Kaljundi.

Mitmete inimeste sõnul ei lahenenud probleem aga kahe tunniga. Toimetuse andmeil ei saanud näiteks Tallinnas Viru keskuses kaardiga maksta veel ka kell 20.45.

Jaga oma kogemusi: kas sul oli eile probleeme kaardiga maksmisel?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles