Tele2 võrgu uuendamine võib Harjumaal põhjustada lühiajalisi rikkeid

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Nielsen.
Mart Nielsen. Foto: Laura Oks

Tele2 vahetab juulis ja augusti alguses Harjumaal 10 2G saatejaama uue põlvkonna seadmete vastu, mistõttu võib lühiajaliselt esineda tehnilisi tõrkeid.
 

Tele2 vahetab juulis ja augusti esimeses veerandis välja Harjumaal Aruvalla, Härma, Paunküla, Järlepa, Kose, Habaja, Tuhala, Kohila ning Kiisa 2G saatejaamad.

Tööd toimuvad hommikupoolikutel ning saatejaama vahetamisega seoses võib 1-2 tunni jooksul olla piirkonna 2G levis tõrkeid. 3G side ja kõneedastus töötab korraliselt ja operaatori plaani kohaselt katavad asendatavaid saatjaid ka ajutiselt lähikonna 2G jaamad.

«Siiski võib juhtuda, et tööde ajal jääb näiteks siseruumide jaoks 2G levi nõrgaks. Teavitame piirkonnas elavaid lepingulisi kliente, keda jaamauuendus võiks mõjutada, samuti vabandame võimalike ebamugavuste pärast» ütles Tele2 tehnikadirektor Mart Nielsen.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles