Riik paneb müüki Patarei vangla ja Keila-Joa lossi

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patarei vangla on müügis.
Patarei vangla on müügis. Foto: Toomas Huik

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) kinnitas täna enampakkumisele minevate kinnistute nimekirja, müüki pannakse teiste seas ka endine Patarei vangla ning samuti Keila-Joa loss.

Riigi Kinnisvara AS nõukogu kinnitas tänasel istungil kaheksa kinnistu müügiplaani, vahendas ettevõtte pressiesindaja.

Enampakkumisele lähevad Keila Joa loss, Viru 5a Jõhvis ning kinnistud Erika 15, Endla 15/Lõkke 2, Lõkke 4, Pagari 1, Kalmistu tee 11, Kalaranna 2; 2a (endine Patarei Vangla) Tallinnas.

Müügihinnad ja tingimused edastatakse lähiajal üldkoosolekule kinnitamiseks ning seejärel kuulutatakse enampakkumised välja.

Nõukogu kinnitas ka Riigi Kinnisvara AS 2009. aasta eelarve muutmise, millega vähendati muuhulgas palga- ja tegevuskulusid kümne protsendi võrra.

Investeeringute uueks piirmääraks kinnitati 772 miljonit krooni. Maht vähenes 64 miljoni krooni võrra peamiselt planeeritust soodsamate riigihangete ning mõningate projektide ajakava muutumisest tingitud järgmisse aastasse nihkuvate maksete tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles