LVM Kinnisvara süüdistab Ober-Hausi reklaammaterjalide varastamises

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korter
Korter Foto: Toomas Huik

LVM kinnisvara on seisukohal, et Ober Haus kasutab ilma loata LVM Kinnisvara toodetud reklaammaterjale. Ober-Hausi selgituste kohaselt on tegemist eksitusega.

«Samaaegselt mõlema firma poolt müüdava arendusprojekti reklaammaterjalide tootmise osas kohtusime eelmisel aastal, et kokku leppida võimalik materjalide koostootmine. Ober Hausis toimunud kohtumisel sõlmisime kokkulepe, et mõlemad firmad toodavad projektiga seotud materjalid iseseisvalt ning LVM Kinnisvara poolt selleks hetkeks toodetud materjale Ober-Haus ei kasuta, kuivõrd nad ei ole valmis jagama tootmisega seotud kulusid,» kirjutas maakler Ingmar Saksing LVM Kinnisvara blogis.

Vaatamata kokkulepetele jätkas Ober-Haus LVMi loodud reklaammaterjalide kasutamist «Seejuures ei ole tegemist juhusliku kasutusega kuivõrd materjale on kasutatud mitmetes kinnisvaraportaalides ja erinevate kinnisvarapakkumiste juures ning materjalidelt on kustutatud autorlusele viitavad LVM Kinnisvara logod,» kirjutas Saksing.

Ober-Hausi maakleri Marge Kikase kinnitusel kasutati LVMi materjale pahaaimamatult. «Oleme kõik LVMi reklaamid eemaldanud. Vabandame juhtunu pärast. See, et reklaammaterjal kuulub LMV kinnisvarale, selgus alles nädala eest,» kommenteeris Kikas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles