Raidla advokaadibüroo maksab taas kogu kasumi dividendideks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Raidla.
Jüri Raidla. Foto: Liis Treimann

Raidla Lejins & Norcous Advokaadibüroo OÜ teenis möödunud aastal puhaskasumit ligi 1,8 miljoni eurot ja maksab aastaaruande järgi omanikele kogu kasumi dividendideks.

Samuti maksis ettevõte eelmisel aastal kogu kasumi dividendidena välja. 2011. aastal oli büroo kasum 1,86 miljonit eurot.

Raidla Lejins & Norcous Advokaadibüroo tulud ulatusid mullu 4,71 miljoni euroni, olles 6,2 protsenti väiksemad kui 2010. aastal. Eesti arvele jäi tuludest 3,48 miljonit krooni. Läti osa tuludes oli 201 141 ja Suurbritannia osa 160 217 eurot.

Ettevõte märgib aruandes, et 2011. aasta oli paljude ärivaldkondade jaoks jätkuvalt keeruline aasta seoses eurotsooni kriisiga ning riskide suurenemisega, samas pakkus muutunud turg uusi võimalusi. Advokaadibüroo üldises töömahus tõusis 2011. aasta teisel poolel esile finantseerimise valdkond.

Büroo andis möödunud aastal tööd keskmiselt 41 inimesele, mis on sama palju kui 2010. aastal. Töötajatele maksti palkade ja lisatasudena koos sotsiaalmaksuga kokku 1,65 miljonit eurot. Büroo kaheliikmeline juhatus sai tasu kokku 76 000 eurot.

Raidla Lejins & Norcous Advokaadibüroo omanikud on Ants Nõmper, Jaanus Ikla, Jüri Raidla, Raino Paron, Toomas Vaher, Arne Ots ja Sven Papp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles