Juunis võitsid enim numbreid juurde Elisa ja Elion

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa reklaam
Elisa reklaam Foto: Toomas Huik

Elisa võitis juunikuus konkurentide arvel juurde 1642 mobiilinumbrit, Elion 70 lauatelefoninumbrit.

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikus juunis kokku 7939 numbrit, millest 7434 olid mobiiltelefoni- ja 505 tavatelefoninumbrid.

EMT kaotas juunis 560 ja Tele2 1081 mobiiltelefoninumbrit. Kuigi Elisa on sellel aastal konkurentide arvel seni kõikidel kuudel võitnud juurde tuhandeid lauatelefoni numbreid, toimus eelmisel kuul langus ning kaotati 150 numbrit.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles