Eesti Postil valmis mobiilirakendus saadetiste jälgimiseks

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkast.
Postkast. Foto: Peeter Kümmel /Sakala

Logistika- ja postiettevõte pakub mobiilirakendust, mis võimaldab jälgida saadetiste liikumist ja asukohta, leida lähim Post24 pakiautomaat ning otsida kiiresti sihtnumbreid.

Rakendusega saab infot nii Eesti-siseste kui ka rahvusvaheliste saadetiste kohta, selleks on vaja teada vaid registreeritud kirja või paki numbrit. Saadetise liikumist on võimalik jälgida alguspunktist lõpp-punktini, ehk paki teelepanemisest kuni kättetoimetamiseni. Kõik otsitud saadetised salvestuvad rakenduses ning järgmisel korral piisab vaid otsingu värskendamisest.

Esialgu on rakendus saadaval ainult Androidi kasutavatele telefonidele ning see on tasuta alla laetav Google Play aadressil .

Töös on mobiilirakendus postkontorite otsinguks ja lahtiolekuaegade jälgimiseks. Lähitulevikus valmib ka lahendus iPhone’i mobiiltelefonide kasutajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles