Peeter Rebane tahab osa Rain Lõhmuse piletimüügiturust

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Rebane.
Peeter Rebane. Foto: Liis Treimann

Kontserdikorraldaja Peeter Rebane tahab uue piletimüügiportaaliga ticketpro.ee saada osa Rain Lõhmuse piletilevi.ee turust.


Kui varem on Rebane oma kontserdipiletite müügiks kasutanud piletilevi.ee teenuseid, siis varsti toimuva Madonna esinemise pääsmeid müüb ärimees enda osalusega ticketpro.ee portaalis.

Piletilevi, mille omanike sekka kuulub investeerimispankur Rain Lõhmus, siiski koostöö lõppemist Peeter Rebasega omaks ei võta. «Meie kommentaar on, et koostöö pole lõppenud,» märkis firma juht Jaanus Beilmann. Samas pidas juht õigeks loogikat, et Rebasel pole mõtet Piletilevile maksta, kui endal samasugune müügipunkt olemas.

Siiani on Piletilevi saanud Rebase firma BDG üritustele müüdud piletitest teatud protsendi endale, et katta kaardimaksesüsteemide ja muud kulutused ning teenida väikest kasumitki.

Pärimisele, kas BDG kui kliendi kaotamine jätaks Piletilevi suurest tulust ilma, vastas Beilmann eitavalt ning märkis, et ettevõte on turul niiviisi laienenud, et ühe kliendi kadumine suurt kahju ei tee.

Rebane ise ei tahtnud samuti koostöö katkemist piletileviga omaks võtta ning lisas, et aitas Ticketprol vaid ettevõtet Eestis käima lüüa. Uus portaal olevat aga juba Ticketpro tõelistele omanikele edasi müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles