Tallinna Kaubamaja asutas kolm uut tütarettevõtet

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kaubamaja
Tallinna Kaubamaja Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Tallinna Kaubamaja kontserni lisandus kolm uut tütarettevõtet – Tallinna Kaubamaja alla kontserni kaubamajade opereerimisega tegelev Kaubamaja AS ja turvaäriga tegelev Topsec Turvateenused OÜ ning Selveri alla Kulinaaria OÜ.

Tütarettevõte Tallinna Kaubamaja AS hakkab juhtima Tallinna ja Tartu kaubamaja äritegevust. Kaubamaja ASi juhatuse liikmeks valiti Erkki Laugus, kes töötab kontsernis alates 2005. aastast.

Teiseks asutati Tallinna Kaubamaja ASi alla 100-protsendiline tütarettevõte Topsec Turvateenused OÜ, mis võtab eraldi äriühinguna üle seni Tartu Kaubamaja all tegutsenud turvaalase tegevuse.

Topsec Turvateenused OÜ juhatuse liikmeks valiti alates 2004. aastast kontsernis töötanud ja turvavaldkonna tegevust juhtiv Tannar Tiitsar.

Tallinna Kaubamaja ASi tütarettevõte Selver asutas tütarettevõtte Kulinaaria OÜ, millele on kavas üle anda senise keskusköögi äritegevus.

Kulinaaria OÜ juhatuse liikmeteks valiti Andres Heinver, kes tegutseb Tallinn Kaubamaja kontsernis alates 2008. aastast ning Kristi Lomp, kes vastutab Selveri müügiprotsesside eest alates 2010. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles