Eesti parimaks m-teenuseks valiti ERRi mobiilirakendus

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimaks m-rakenduseks kuulutati ERR.
Parimaks m-rakenduseks kuulutati ERR. Foto: ria

Konkursi «Eesti parim m-teenus 2012» üldvõitjaks ning meelelahutus- ja meedia kategooria võitjaks kuulutati täna toimunud autasustamisüritusel Eesti Rahvusringhäälingu mobiilirakendus ERR.
 

Eesti parim m-teenus aastal 2012 valmis Eesti Rahvusringhäälingu, Finestmedia OÜ ja AS Helmese koostöös ning sellega saab jälgida ERR-i kõigi tele- ja raadioprogrammide otseülekandeid ning saadete arhiivi.

Äri ja ettevõtluse kategoorias tunnistati parimaks rakendus Qminder, tervise ja keskkonna kategoorias on võitja tervisesporditeemaline rakendus MOBO, kultuuri ja hariduse kategooria võitjateks valiti erandkorras mitu erinevat Walk & Learni rakendust.

Delfi Fortes juuni esimesel nädalal korraldatud rahvahääletuse tulemusel on rahva lemmik Solaris Kino mobiilirakendus, rahvusvahelisel WSA Mobile võistlusel esindavad Eestit Qminder, Digidoc, Gateme, Citymixer, Mobo ja Meie Tallinn.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles