Eestit külastab OECD delegatsioon

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OECD.
OECD. Foto: SCANPIX

Eestit külastab 19.-20. juunini majanduskoostöö ja arengu organisatsiooni (OECD) missioon, mille tulemusel valmib selle aasta lõpus Eesti majandusolukorrast põhjalikku ülevaadet andev OECD majandusarengu ülevaatekomitee raport.

OECD (Organisation for Economic Cooperation and Development) majandusosakonna riigiuuringute divisjoni juhataja Andreas Wörgötter’i juhtimisel toimuvad kohtumised rahandusministri, majandus- ja kommunikatsiooniministri, sotsiaalministri, haridus- ja teadusministri, keskpanga presidendi, riigikontrolöri, finantsinspektsiooni juhi ja töötukassa juhiga. Kohtumistel peetakse eelarutelud OECD kavandatavate soovituste üle.

OECD majandusraporti eesmärgiks on panustada riigi majanduspoliitilisse diskussiooni, mille käigus selguvad sobivad lahendused majandusarengu toetamiseks. Soovitused põhinevad OECD liikmete kogemusel ning ei ole mõeldud sõnasõnaliseks täitmiseks.

Tegemist on järjekorras kolmanda majandusülevaatega, mille OECD Eesti kohta koostab. Eelmine ilmus 2011. aasta ja esimene 2009. aasta aprillis. OECD koostab oma liikmesriikide kohta ülevaateid regulaarselt iga paari aasta tagant.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles