RMK kuulutab välja konkursi juhatuse esimehe ametikohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaameti korraldatavatel maakondlikel infopäevadel saavad huvilised tutvuda Riigimetsamajandmise keskuse (RMK) ja teiste keskkonnahariduse pakkujate programmidega.
Keskkonnaameti korraldatavatel maakondlikel infopäevadel saavad huvilised tutvuda Riigimetsamajandmise keskuse (RMK) ja teiste keskkonnahariduse pakkujate programmidega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seoses juhatuse esimehe Aigar Kallase 5-aastase ametiaja lõppemisega kuulutab Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu välja konkursi juhatuse esimehe ametikohale.

RMK nõukogu esimehe Mati Polli sõnul kehtivad RMK juhatuse esimehe ja juhatuse liikmete volitused vastavalt metsaseadusele 5 aastat. Juhatuse esimehe valib nõukogu konkursi korras kehtestatud tingimustel. Teised juhatuse liikmed valib nõukogu kandidaatide hulgast, kelle on esitanud juhatuse esimees.

Vastavalt nõukogu poolt kehtestatud konkursi tingimustele peab RMK juhatuse esimehel olema metsandusalane magistrikraad või sellega võrdsustatud kõrgharidus, ta peab tundma metsandusvaldkonda ja omama teadmisi Eesti metsapoliitika hetkeolukorrast ning valdkonna arengu suundumustest ja prioriteetidest.

Kandidaatidele esitatavate ootuste ja nõudmistega saab täpsemalt tutvuda RMK kodulehel alates 19. juunist.

RMK juhatuse esimehe ametikohale kandideerimiseks tuleb esitada kandideerija CV  ja essee teemal «Visioon riigimetsa juhtimisest» RMK personaliosakonda enne 10. augustit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles