Eestikeelne Forbes jõuab kohe lugejateni

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese Eesti Forbesi kaas.
Esimese Eesti Forbesi kaas. Foto: http://www.forbes.ee/

Maailma mõjukaim majandusajakiri Forbes hakkab ilmuma eestikeelsena – esimene number on juba trükikojast väljas ja reedest poelettidel.

Ajakirja Forbes asutas ameerika ajakirjanik B. C. Forbes 95 aastat tagasi. Tänaseks on see üks usaldusväärsemaid kaubamärke maailma äriajakirjanduses. Ajakiri ilmub 22 riigis, sealhulgas USA-s, Venemaal, Poolas, Horvaatias ja Lätis.

Forbes kirjutab ettevõtjatest: nende edulugudest ja nurjumistest, sellest saab sõltumatut investeerimisnõu ja käib välja värskeid ideid raha paigutamiseks. Ajakiri on ettevõtete omanike ja juhtide seas tuntud allikas säravate äriideede hankimiseks.

Forbesi esimese eestikeelse numbri tiraaž on 20 000 eksemplari ja üksiknumbri hind on 2,99 eurot.  Eestikeelse Forbesi peatoimetaja on Vallo Toomet.

Esimeses numbrist saab lugeda, kuidas kogusid oma varandused kolm maailma edukamat inimest: Carlos Slim Helu, Li Ka-shing ja Bidzina Ivanishvilli. Veel ilmub lugu Eesti tehnoloogiaettevõttest Creative Mobile, kelle arvutimängu on alla laetud üle 50 miljoni korra ja raharubriigis lugu Baltimaade edukaima erakapitaliinvestori Peeter Saksa saladustest.

Forbesi eestikeelse väljaande avatseremoonia toimub 30. juunil Tallinnas. Esmakordselt Baltimaades on aukülaliseks Steve Forbes, Forbes Media president ja üks USA mõjukamaid majandustegelasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles