G4S lubab osa töötajate palka tõsta

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S.
G4S. Foto: SCANPIX

G4S Eesti alustas turvatöötajate mitme-etapilist palgatõusu, suurendades esimeses astmes töötasu kõrgema teenustasuga ja strateegilistel objektidel. 

«Meie suurimal objektil, Tallinna Lennujaamas, kus on ametis ligi 200 G4Si turvatöötajat, tõuseb lennueelse julgestuskontrolli läbiviijate lisatasu olenevalt töötaja oskustest ja pädevusest alates 1. juunist 10-15 protsenti,» ütles G4S Eesti valvedivisjoni direktor Margus Kolumbus.

Lisaks lennujaamale on tasu tõus rakendunud näiteks veel sellistel strateegiliselt olulistel suurtel objektidel nagu Sillamäe sadam, Ameerika Ühendriikide suursaatkond, rahvusraamatukogu ning enamikul kaubandusobjektidel. Töötasude suurendamise programmi järgmine etapp on otseselt seotud turvatöötajate kvalifikatsiooni taseme tõstmisega senisest suuremas mahus. Kolumbuse hinnangul toob ka see etapp kaasa sadade töötajate palgatõusu.

Kolumbuse sõnul on firma alates 2011. aasta algusest tõstnud ligi 1000 töötaja palka. Kokku on firmal ligi 3000 töötajat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles