TÜ ja ZeroTurnaround sõlmivad koostööleppe

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt).
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt). Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Lepe sätestab ülikooli ja ettevõtte koostöö IT-hariduse kvaliteedi tõstmisel nii teadus,- kui ka õppetöö valdkonnas. Loodud on uus õppeaine, lisaks pakub ettevõte teemasid lõputöödeks ning hakkab välja andma stipendiume.

Tartu ülikooli arvutiteaduste instituudi ja ZeroTurnaround OÜ koostöö eesmärk on pakkuda bakalaureuse- ja magistriõppe üliõpilastele teooriat ja praktikat ühendavaid teemasid, muutes nii õppekava praktilisemaks ning huvitavamaks suurema tarkvaraarenduse kogemusega üliõpilaste jaoks.

Koostöös valmistati ette ka uus õppeaine «Java Fundamentals», mis on vabaainena õppekavas 2012/2013 sügissemestrist alates. «Java Fundamentals»'i loetakse inglise keeles, mis teeb aine kättesaadavaks ka rahvusvahelistele üliõpilastele. Enamiku loenguid ja praktikume annavad ZeroTurnaroundi tarkvarainsenerid, lisaks kaasatakse välismaiseid spetsialiste.

Tartu ülikooli õppeprorektor Martin Hallik ja ZeroTurnaround OÜ asutaja ning tegevjuht Jevgeni Kabanov kirjutavad koostööleppele alla esmaspäeval, 11. juunil kell 12 TÜ arvutiteaduste instituudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles