Esimese generatsiooni iPad ei pruugi saada iOS 6 tuge

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese generatsiooni iPad.
Esimese generatsiooni iPad. Foto: apcmag.com

Täna õhtul avalikustataval iOS 6 beetaversioonil puudub suure tõenäosusega Apple’i vanemate generatsioonide seadmetele tugi.

Weiphone’i keskkonna vastava foorumipostituse järgi on tulevaste operatsioonisüsteemide iOS 6 ja OSX 10.8 Mountain Lion tugi Apple seadmetest iPhone 3GS-il, Iphone 4-l, neljanda generatsiooni iPodidel ja Apple TV mõlemal versioonil, vahendab CNET.

Kuigi Apple on ka varem hüljanud oma vanade generatsioonide seadmed uute operatsioonisüsteemide välja tulekul, ei pruugi avaldatud nimekiri siiski olla lõplik.
Kuulujuttude järgi võib Apple lisada oma uutele operatsioonisüsteemidele ka Siri hääletoeprogrammi, mis siiani on kasutusel vaid iPhone 4GS-il.

Lõplik tõde selgub Eesti aja järgi täna kell kaheksa õhtul, kui Apple avaldab kogu temaatilise informatsiooni San Franciscos toimuval World Wide Web Developersi konverentsil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles