Kuressaare lennuhanke võitnud Aviese juht vaikib

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennufirma Avies lennuk.
Lennufirma Avies lennuk. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinnaa-Hiiumaa lennuliini tõttu kriitika alla sattunud lennufirma Avies juht ja omanik Allan Soll ei ole kolme päeva jooksul leidnud aega, et põhjendada lendude ärajäämist ning plaani, kuidas Kuressaare-Tallinna liinil edukalt toime tulla.

Hiiu Leht kirjutas möödunud nädalal, et pärast seda, kui lennufirma Avies hakkas teenindama uusi lennuliine Rootsis, jäid vaeslapse ossa Hiiumaale reisijad. Lennufirma ei ole kinni pidanud sõiduplaanist ning lepingus ettenähtud 19-kohalise lennuki asemel on käigus hoopis poole väiksem õhusõiduk.

Hiiu Lehe ajakirjanik küsis kommentaari ka firma juhilt Allan Sollilt, ent viimane ei soovinud meediaga suhelda. E24 esitas oma küsimused Sollile esmaspäeval, ent siiani pole vastuseid laekunud.

Uudisteportaal uuris, miks on lende ära jäetud ning miks nõutust poole väiksema kohtade arvuga lennukiga Kärdla liinil lennatakse. Ühtlasi soovisime teada, kuidas hakkab ettevõte toime tulema Kuressaarde lendamisega ning miks need lennud 1. juunini viibivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles