Kruuda osalusega Avies tahab Rootsis ja Soomes laieneda

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline lennundusfoorum hotellis Olümpia. Pildil Mirje Panksep, Aviesest.
Rahvusvaheline lennundusfoorum hotellis Olümpia. Pildil Mirje Panksep, Aviesest. Foto: Toomas Huik

Lennufirma Avies, milles piimatöösturil Oliver Kruuda väikeosalus on, otsib pühapäevast teisipäevani kestval lennunduskonverentsil väiksemate lennujaamade kontakte Rootsis ja Soomes, et oma tegevust laiendada.

E24 leidis Aviese esindajad esmaspäeval kahekesi üksinda laua taga istumas, samas, mil teiste lennufirmade esindajatel oli kõigil vähemalt üks lennujaama inimene vestlusel. Firmat esindanud Mirje Panksepa sõnul oli üksindus tingitud alles konverentsile saabumisest ning kinnitas, et kohtumised kindlasti toimuvad.

Panksepa sõnul on firma huvitatud väiksematest linnadest Rootsis ja Soomes.

Avies tegutseb Rootsis nime all Flyglinjen ning lendab praegu Stockholmi Bromma lennujaamast Jönköpingu linna. 1. juulist alustab ettevõte lende ka liinidel Västerås-Visby ning Jönköping - Visby.

Ettevõte tegutses mõnda aega ka Tallinna ja Jönköpingi liinil, ent see näib praeguseks suletud olevat. Lennud toimuvad Jetstream 32ga.

Hiljuti võitis Avies Eestis ka Kuressaare lennuliini hanke.

Ettevõtte kuulub suuremas jaos selle tegevjuhile Allan Sollile.

Maksuameti andmeil võlgneb firma riigile 16 596,78 eurot maksuraha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles