Kuhu kadus nupp?

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Click and Grow nutikas taimepotis kasvava sultan-lemmaltsa õis.
Click and Grow nutikas taimepotis kasvava sultan-lemmaltsa õis. Foto: Mihkel Maripuu

Klientide huvides tegid arendajad nutipoti Click and Grow oluliselt lihtsamaks, koguni nii palju lihtsamaks, et nuppu, millel vajutada, enam ei ole. Ettevõtte asutaja Mattias Lepa kinnitusel on see, et kuhu click jäi, kõige levinum mure, millega kliendid ettevõtte poole pöörduvad.
 

Lepp rääkis Pärnu turunduskonverentsil, et teda väga vaimustas mõte NASA kosmosetehnoloogiast ja sellest, kuidas taimi ilma mullata kasvatada ning esialgu sai pott väga tehnoloogiakeskne. 

Siis jäi talle silma aga Percy Spencer, kes ei osanud oma leiutist kuidagi tavalisele inimesele mõistvaks teha ning tema eluajal ei jõudnudki lasertehnoloogial põhinev mikrolaineahi laiadesse rahvamassidesse. See tundus lihtsalt kole keeruline.

Seega otsustas ka Click and Grow meeskond oma lillepoti lihtsamaks teha, nii et igaüks sellest aru saaks.

98 protsenti toataimedest visatakse ära, sest inimesed on nad üle- või alakastnud ja igal aastal visatakse ära miljonite eurode väärtuses taimi. Kuna see on peamine probleem, otsustati ära kaotada kõik vidinad ja pumbad ja tehti toode, mis selle mure lahendab ja mida saab 5 minutiga selgitada.

«Kaotasime ära ka nupu. Täna on esimene küsimus, mis tugimeilile tuleb see, et kus on nupp?» rääkis Lepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles