Eesti Energia Jaotusvõrgu uueks nimeks sai Elektrilevi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lätlased peavad Partsi süüdistusi alusetuks.
Lätlased peavad Partsi süüdistusi alusetuks. Foto: Arvo Meeks / Valgamaalane

Tänasest on Eesti Energia Jaotusvõrgu uus ärinimi Elektrilevi OÜ. Ülemineku uuele ärinimele tingis järgmisest aastast täielikult avanev elektriturg, kus Elektrilevi peab võrguettevõtjana eristuma Eesti Energiast kui elektrimüüjast.

Vajadusele eristada kontserni konkurentsi- ja võrguäri eraldi kaubamärkide kaudu viitab ka Euroopa siseturu direktiiv ja Eesti elektrituruseaduse uuendamise eelnõu.

Kontserni ettevõtete selgema eristamisega ei kaasne sel aastal klientidele olulisi muutusi. Elektrilevi uus nimi ei mõjuta sõlmitud lepingute kehtivust, samuti saab endiselt nii elektri- kui ka võrguküsimustes pöörduda Eesti Energia teeninduskontaktidel. Rikketelefon on endiselt 1343, näitusid võtab vastu ja arveid väljastab Eesti Energia. Infot elektrivõrgu küsimustes saab tänasest veebilehelt www.elektrilevi.ee ja e-posti aadressilt info@elektrilevi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles