Ekspert: veekahjustused võivad viia auto kapitaalremondini

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autod Laagna kanalis.
Autod Laagna kanalis. Foto: Postimees.ee

HMK Auto autode hooldus- ja remondifirma omaniku Meelis Kuuse sõnul on sõidukeid sügavasse vette sõitmisel varitsemas nii mõnigi oht.

«Suure hooga vette sõites on olemas võimalus, et koos õhuga satub auto mootorisse läbi sisselaskekollektori ka vesi. See aga võib auto liikumisvõime kohe halvata, halvimal juhul tuleb autole teha kapitaalremont.

Isegi kui sügavast veest läbisõitmisel esmapilgul midagi ei juhtu, võib vesi ja niiskus jõuda elektrisõlmedeni, mille häired võivad autoomanikule peavalu valmistada veel pikka aega,» ütles Kuusk.

Täna hommikul seiskus tugeva vihmasajuga kogunenud vee tõttu liiklus Tallinnas Laagna teel Gonsiori ja Vilmsi tänava vahelisel lõigul, kõrge veetase oli muutnud mitu vette kinni jäänud autot ka liikumisvõimetuks.

Piirkonnas on olukorda lahendamas politseipatrull ning kohal on ka teehooldajad, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles