Samsung tutvustas nutitelefoni GALAXY S III

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S III Foto: SCANPIX

Samsung Electronics Co. Ltd. tutvustas täna Londonis nutitelefonide GALAXY S kolmandat generatsiooni, mudelit GALAXY S III.

Galaxy S III on varustatud 4,8 tollise HD Super AMOLED ekraaniga ning kahe esiküljel ja tagaküljel asuva kaameraga, mille eraldusvõimeks on vastavalt 8MP ja 1,9 MP. Uus mudel on võimeline ära tundma kasutaja nägu, häält ja liigutusi, operatsioonisüsteemiks on Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Nutitelefonil GALAXY S III on sisse programmeeritud hääletuvastamise kasutajaliides S Voice, mis kuuleb ja reageerib kasutaja sõnadele. Kasutajaliides võimaldab informatsiooni otsingut ja kasutaja-seadme vahelist suhtlust, samuti seadme juhtimist.  Lisaks hääle ja näo tuvastusele, mõistab GALAXY S III liigutusi. Kui kasutaja saadab kellelegi sõnumit, kuid otsustab siiski hoopis inimesele helistada, valib Direct Call funktsioon telefoni kõrva äärde tõstmisel numbri. Smart alert funktsioon annab aga kasutajale märku vastamata jäänud kõnedest või saabunud sõnumistest vibreerimise teel, kui telefon pärast jõudeolekut kätte võetakse.

Uus mudel on Euroopas saadaval alates mai lõpust ning Eestis juunist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles