Emadepäevaks lillede asemel tahvelarvuti

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPad.
iPad. Foto: SCANPIX

Paistab, et tehnoloogiaajastul ei piisa emadepäeval enam südamlikust kõnest ja lillekimbust. Tehnikapoe korraldatud küsitluse kohaselt tahavad paljud emad hoopis tahvelarvutit.

Veebipoe Techbargains.com tehtud ja eile avalikustatud küsitluse järgi sooviksid 91 protsenti emasid emadepäevaks järjekordse lillebuketi asemel hoopis iPadi, vahendab CNN.

Samas läbi viidud teise küsitluse järgi on aga üheksa ema ootused kümnest siiski natuke kõrgele seatud, sest 27 protsenti vastanutest kingivad oma emadele sellegipoolest lilli, 59 protsenti ei ole nõus üle 50 dollari kingitusele kulutama ja kolmandik jätab oma ema hoopistükkis kingituseta.

Samas on huvitav asjaolu, et kuigi nii paljudel emadel on kindel soov endale Apple´i tahvelarvuti kingituseks saada, ei soovi enamik neist, et nende lapsed nende peale üle 50 dollari kulutaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles